Slider

All mountain /Trail Cervinia inkl. Heli Bike €1195,00

Reizen
Datum: 28 juni 2020 - 3 juli 2020

Cervinia - Aosta Trails 6 daagse Mountainbike vakantie

4 dagen Biken in het prachtige berggebied van Aosta Italië.

Mountainbiken op hoog niveau, letterlijk dan, want als je van trails rijden hoog in de Alpen houdt dan is dit jouw reis.
De hele dag biken over de mooiste flowtrails van dit mountainbikeparadijs. Je hoeft zelf vrijwel niets omhoog te fietsen liften en of shuttle brengen je eerst op hoogte, zodat je sneller en langer geniet van het spectaculaire panorama en de lange afdalingen.
Onder leiding van een locale Italiaanse en Nederlandse gids biken van de hoogste toppen in het gebied van Cervinia.
Tussen Monte Rosa en Mont Blanc komt je op hoogtes van rond de 3000 meter! Alle tochten zijn georiënteerd op het boven in de bergen rijden en afdalen.

We nemen niet de allerzwaarste trails, maar veel flow en nice and easy riding! ENJOY is the word !!

De reis is inclusief een echt ongelofelijke en onvergetelijke belevenis: "HELI-Bike". Vanuit het Zwitserse Zermatt viegt de Heli langs de Matterhorn en brengt ons naar een bergtop van waar je door onze gids naar beneden worden geleidt, een geweldige ervaring, puur kicken !! 

                             

De overige dagen wordt er gebruik gemaakt van de talloze liften die het dal kent, en / of een shuttle met de Landrover.
Tijdens het biken boven in de bergen ga je je zeker afvragen of dit misschien "het paradijs" is! De schoonheid van de natuur is overweldigend!

We verblijven op 1350 meter hoogte in een prachtig B&B. Dit is een geheel verbouwd, oude Italiaanse bergwoning. Daterend uit de 19e eeuw met alle oorspronkelijke details, maar wel geheel gemoderniseerd met luxe badkamers, woonkamer met TV waarop 's avonds direct de foto's en films bekeken kunnen worden. Het ontbijt is niet Italiaans maar stevig! Voor het diner gaan we naar een restaurant, beneden aan de berg, in Antey Saint Andre. Je slaapt in één van de slaapkamers of op de prachtige open zolder, in heerlijke bedden.

        

                                                                                                      
Deze reis is voor minimaal 5 en maximaal 6 personen. Waar moet je over beschikken: bij voorkeur een Fully, minimaal 120 veerweg, redelijke techniek en conditie.

Prijs: €1195,00
Reis is incl. 5 overnachtingen in B&B,
5 x ontbijt en 4 x diner
4 dagen Italiaanse en Nederlandse gids/begeleiding. 
Gebruik van alle liften
Shuttle service Landrover
Heli-bike vanuit Zermatt (CH)  *
Biken op de Gletsjer *

Exclusief: vervoer Nederland - B&B en retour

lunch en drankjes.

Boekingskosten €12,00 per boeking, ongeacht aantal personen.

         

  

Programma:
Dag 1: aankomst, in de avond en kennismaken.

Dag 2: met de Landrover op pad, afwachten wat de gids voor ons in petto heeft. Waarschijnlijk gaan we ook gebruik maken van liften. Daarna heerlijk surfen over flowy trails!

Dag 3: als dag 2, met weer andere trails

Dag 4: In de ochtend Gletjerride, daarna de heli-bike verder met de shuttle!  (weersomstandigheden kunnen het nodig maken de Heli-Bike op één van de andere dagen te organiseren).

Dag 5: weer nieuwe trails! 

Dag 6: na het ontbijt is het afscheid nemen en gaan we met een schat aan ervaringen weer naar huis.

 

Voor wie is deze reis: je bent een genieter, klimmen is niet je grootste hobby, je vindt het leuk lange afdalingen te doen, leuke trails te rijden, maar houdt niet echt van grote drops en of flinke sprongen, zeer steile afdalingen en ruwe rotspartijen, Bikepark bezoek is ook niet aan jou besteed! 

Niveau 3 / 3

 *: onder voorbehoud van weersomstandigheden. Mocht de heli niet door kunnen gaan wordt dat natuurlijk gerestitueerd!

De reis gaat door bij minimaal 5 deelnemers!

 

Voor veel foto's, check het album op onze FB pagina: https://www.facebook.com/pg/hollandmtbtours/photos/?tab=album&album_id=914792452039962

Je kunt met je vrienden deze reis ook boeken op een door jullie gewenste datum, voorwaarde is wel minimaal 5 en maximaal 7 personen. Ook is het mogelijk XC stijl (minder of geen gebruik van liften/shuttle ) te boeken. Meer / minder dagen ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en de prijs!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)

 

 

Beschikbare stoelen
4
Aantal beschikbare stoelen
6

 

Alle datums


  • Van 28 juni 2020 tot 3 juli 2020