Slider

Wie zijn wij

Even voorstellen: Mijn naam is Adri Mostert en ik ben oprichter van Holland MTB Tours. Holland MTB Tours is ontstaan uit passie voor het mountainbiken, en de liefde voor de natuur.

Ook ga ik graag op ontdekkingsreizen in het buitenland, natuur en avontuur zijn mijn kernwoorden. Dit wil ik graag delen! Mountainbikereizen in Italië, Duitsland en België zijn een gevolg hiervan. Ik heb heel Europa gezien, maar er is geen land dat mij zo gefascineerd heeft als Italië. Italië is een begrip voor kwaliteit van het leven, blijdschap, schoonheid en genieten van het leven. Graag wil ik ook bij u de vonk laten overspringen en de mooiste plekjes van Italië laten zien!

De doelstelling van Holland MTB Tours is dan ook door middel van Mountainbiken u kennis te laten maken met de prachtige natuur en cultuur.

 

.                                                                     

 

 

Co-Partner: Pieter Klaver: Ik heb zelf al heel veel sporten beoefend, maar ik vind dat mountainbiken ten opzichte van anderen sporten vele voordelen heeft. Mountainbiken is bewegen in de natuur en buitenlucht, met een minimum aan belasting voor de gewrichten. Dit maakt mountainbiken een minder blessure gevoelige sport en geschikt voor bijna iedereen.Ik ben gediplomeerd Mountainbike instructeur niveau 3 en eigenaar van MTB-sportief. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven van Clinics en Trainingen.

Pieter

 

Holland MTB Tours werkt nauw samen met MTB-sportief, wij werken met een team van vaste krachten die net als wij deze passie delen.

 

portret                               portret                         portret
      Ernst Weber                           Tjeb Burgman                        André Buikema

 

     

portret                          
Henrico Schonewille                     Rinus de Veth
      
                                      Mountainbike clinics en trainingen:http://www.mtbsportief.nl/

mtb sportief logo

 

 

Top Partners:

Van der Linde Fietsen Almere   http://www.vanderlindealmere.nl/                                                        http://www.top10fietsen.nl/

logo van de Linde

 

 

Bella Casa Travel   Specialist in Italië reizen                                                        www.bellacasa-travel.com logo bella casa