Madeira


Datum: gehele jaar mogelijk
Locatie:Madeira
Niveau:Conditioneel v.a. 2
Technisch v.a. 2
Prijs: v.a. €850,00 p.p.
Madeira, een klein paradijs voor mountainbikers

Midden in de Atlantische Oceaan en op slechts vier uur vliegen vanaf Schiphol vindt je fantastische paden van berg- tot zeeniveau!
Het beroemde milde weer maakt fietsen op Madeira het hele jaar door aangenaam.
Wij bieden fietsvakanties naar jouw niveau, in de reis zijn vier fietsdagen opgenomen, wil je meer? Kun je ter plaatse bijboeken bij je gids.
Voor beginners hebben we tochten die ideaal zijn, een ontspannen fietstocht door de prachtige natuur, en voor meer ervaren bikers hebben we tochten, voor elk wat wils: XC, all mountain en Enduro met shuttle-assistentie.

TRAIL ERVARING TOUR:
Ben je nieuw in het mountainbiken, wil je je fietsvaardigheden verbeteren of wil je gewoon een meer ontspannen tocht? Maak je geen zorgen! Met behulp van de ervaren gidsen kunt je tochten maken, maximale afstand van 40km, voornamelijk bergafwaarts en vlak, prachtige uitzichtpunten en een lunchstop in een lokale bar. Het is zonder twijfel een van de beste manieren om Madeira te verkennen.

CROSS-COUNTRY / TRAIL:
Een eiland dat weinig vlakke gebieden heeft, kan alleen een paradijs zijn voor bikers die ook het klimmen op single tracks leuk vinden. We hebben tochten voor verschillende niveaus. Sommige zullen meer technisch zijn, sommige zullen meer hoogtemeters hebben, maar al deze tochten zullen gericht zijn op het verkennen van Madeira. Om Madeira te verkennen, moet je voorbereid zijn op een aantal uitdagende beklimmingen en een nieuwe definitie van technische trails. De gidsen passen de trails aan aan het niveau van de groep

ALL Mountain / ENDURO:
Geïnteresseerd in Enduro? Dan weet je waarschijnlijk al dat Madeira een aantal van de beste mogelijkheden biedt om van de top naar de zee te rijden, over rotsachtige paden, regenwoud, wortelpaden en eucalyptusbos, meestal met een prachtig uitzicht op zee! Om optimaal van Madeira te genieten, moet je voorbereid zijn op de meest uitdagende paden en je wordt beloond met het beste dat Madeira te bieden heeft.
Voor de All/Mountain / Enduro geld i.v.m. de extra shuttles een toeslag van €60,00 pp.

Verblijf is in een super mooi hotel, met prachtige kamer aan zee en prima restaurant, fitness ruimte en zwembad.
Ook zijn er ter plaatse andere activiteiten bij te boeken zoals canyoning, kayak, snorkelen, duiken, klimmen, jeep tour etc.

     

Prijzen p.p.:

9 januari tot 17 februari: €865,00

1 juli – 30 september : €1070,00

Overige periodes: €975,00

Enduro / All Mountain toeslag €60,00pp

Boeken kan vanaf 5 personen

Inclusief:

 • Transfer vliegveld – hotel en v.v.
 • 7xOvernachtingen in prachtig hotel
 • 7x ontbijt
 • 4 x begeleide mountainbiketocht
 • 4 x Mountainbike (Fully) met helm

Exclusief:

 • Drankjes en niet genoemde maaltijden
 • Reis-/annuleringsverzekering
 • Vliegtickets
 • Boekingskosten €12,00 ongeacht aantal personen

Overige informatie:

 • Boeken kan vanaf 5 personen, max 7.
 • Bij oneven aantal wordt er één eenpersoonskamer toegevoegd met bijbehorende toeslag.
 • Meerprijs eenpersoonskamer 9 januari – 17 februari €250,00, alle overige periodes €350,00
 • Elke gewenste aankomstdag
 • Bij aankomst of vertrek vliegtuig tussen 21.00uur en 9.00am kunnen extra kosten voor de transfer in rekening worden gebracht. (ter plaatse)

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.