Vesting vakantie


Datum: Gehele jaar mogelijk
Locatie:Naarden Vesting
Niveau:Conditioneel 2
Technisch 2
Prijs: p.p. v.a. €299,00

       

4 daagse Mountainbike vesting vakantie.

Prachtige en interessante mountainbikevakantie waarbij u verblijft in het mooie Vesting Hotel midden in Naarden Vesting. Een historisch unieke verblijfplaats!

Programma:

Dag1. Op uw aankomst dag maken wij in de middag een korte mountainbiketocht door de prachtige omgeving, o.a. natuurpark het Gooi.

Dag2. Na een heerlijke nacht in één van de prachtige kamers van het hotel en een heerlijk ontbijt gaan wij de volgende dag weer op pad. Onze gids haalt u op en biedt u een informatieve mountainbike tocht, waarbij hij u veel zal laten zien en zal vertellen over de Naarden Vesting en de nieuwe Hollandse Waterlinie. De tocht neemt je mee in de ruime geschiedenis van het Gooi en omstreken en voert over de Heuvelrug en door de prachtige natuurgebieden die worden beheert door Goois Natuurreservaat. Deze tocht zal ongeveer 35 a 40km zijn.

Dag3. Op pad voor een hele dag op de mountainbike, de gids weet je weer nieuwe delen van natuurpark het Gooi en Utrechtse Heuvelrug te laten zien en weet de mooiste paadjes te vinden,

Dag 4. Na het ontbijt weer op weg naar huis

Prijs €525,00 p.p.  minimaal 2 personen.
€390,00 p.p. v.a. 4 personen
€299,00 p.p. v.a. 6 personen

Inclusief:

  • 3x overnachting in prachtig historisch hotel
  • 3x ontbijt
  • 2 x mountainbiketocht met gids
  • 1 x koffie met gebak onderweg
  • 1x historisch informatieve mountainbiketocht met gids
  • Komt u met de trein? Transfer station Naarden-Bussum naar hotel.

Exclusief:

  • Alle niet genoemde maaltijden, drankjes.
  • Mountainbike (3 dgn huurprijs €75,–)

Overige informatie:

Boeken is mogelijk op de door u gewenste datum (indien beschikbaar). Indien organisatorisch noodzakelijk kunnen tocht 2 en 3 gewisseld worden
Deze reis komt tot stand in samenwerking met MTB-sportief.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.