Bedrijfsuitje

Teambuilding of bedrijfsuitje: een dag ongedwongen met elkaar op stap gaan, kan bijdragen aan een prettige sfeer en een betere samenwerking binnen uw team.

In sportkleding zijn we allemaal gelijk en is er geen verschil in functies meer. Met ons ruilt u het kantoor of andere werkplek om, voor een van de mooiste Natuurgebieden van Nederland. Wij maken gebruik van diverse start locaties in het Gooi of op de Utrechtse Heuvelrug.

Mountainbiken is voor jong en oud en niet zwaar belastend voor de gewrichten. Wij organiseren en stellen samen met u het programma en arrangement samen. Wilt u alleen mountainbiken of ook uitgebreid lunchen en dineren, alles is bespreekbaar.

Onder leiding van een gecertificeerde mountainbike instructeur, worden de basistechnieken van het mountainbiken op een leuke speelse manier aangeleerd. Hierna wordt er gezamenlijk een leuke mountainbike tocht gereden. Hierbij ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer.

Met onze partner “Leef Avontuur” kunnen we ook een uitje aanbieden in de Kano / Kayak ook in combinatie met mountainbiken, 1, 2 of meer dagen, Outdoor avontuur incl outdoor Cooking.

Wanneer u een bedrijfsuitje of teamdag bij ons boekt, weet u zeker dat er nog lang over nagepraat gaat worden.

Nieuw: Thema dag, Gezond ouder worden !

Veel bedrijven besteden veel aandacht aan het fysiek gezond ouder worden, maar wat te denken van mentaal gezond ouder worden! Daar wordt niet veel bij stil gestaan. Juist in deze tijd waar burn-out, depressie en angst erg veel voorkomt, ook op jonge leeftijd, verdient dit aandacht.

Veel van deze klachten hadden voorkomen kunnen worden. Intensief bewegen heeft een stress regulerende functie. Het idee is ontstaan een combinatie aan te bieden: mountainbiken onder plezierige omstandigheden met daarnaast een cursus met allerlei modern psychologische inzichten. De toon is licht en inspirerend van aard. Het is geen therapie. Tegelijkertijd worden persoonlijke dingen aangeraakt. Inzichten worden aangereikt waardoor je in staat wordt gesteld de balans op te maken en waar nodig in te grijpen.

Samen met psycholoog Pieter Schoneveld hebben wij daar een programma voor ontwikkeld, dagdeel mountainbiken en een dagdeel cursus.

Dit programma bieden we ook als een twee, drie en zelfs een 5 daagse aan, op verschillende locaties, Nederland, België en de laatste in een luxe verblijf in Toscane. Nieuwsgierig geworden? informeer naar de mogelijkheden.