Wie zijn wij?

Holland MTB Tours wordt Trail Venture!

Met veel plezier laat ik weten dat ik Holland MTB Tours op 14 februari heb overgedragen aan Damy Vader, eigenaar van Trail Venture BV. Sinds de oprichting in 2016 is Holland MTB Tours uitgegroeid tot een volwaardige, professionele reisorganisatie en ik ben blij dat ik de toekomst van Holland MTB Tours zeker heb kunnen stellen.

Damy deelt mijn passie voor mountainbiken, reizen en natuur. Ik blijf nog zeker een jaar, samen met Damy, MTB-reizen en -clinics begeleiden en ik verheug me erop mijn jarenlange ervaring met hem te delen!

Heb je een reis of clinic geboekt bij Holland MTB Tours?

De reis of clinic die je hebt geboekt, gaat gewoon door zoals afgesproken; daaraan verandert helemaal niets want die lopen nog gewoon via Holland MTB Tours. Op de door jou geboekte reis of clinic blijven ook de algemene voorwaarden van Holland MTB Tours nog van toepassing.

Wat gaat er wél veranderen?

Het aanbod van Holland MTB Tours is overgenomen door Trail Venture. Daarom zal in de komende periode de content van deze website worden overgebracht naar de website Trail Venture | Mountainbiken en kun je je voortaan dáár inschrijven voor de jou bekende reizen en clinics, aangevuld met nieuw aanbod!

Holland MTB Tours wordt Trail Venture