Wie zijn wij?

Even voorstellen: Mijn naam is Adri Mostert en ik ben oprichter van Holland MTB Tours. Holland MTB Tours is ontstaan uit passie voor het mountainbiken, en de liefde voor de natuur.

Ook ga ik graag op ontdekkingsreizen in het buitenland, natuur en avontuur zijn mijn kernwoorden. Dit wil ik graag delen! Mountainbikereizen in Italië, Duitsland en België zijn een gevolg hiervan. Ik heb heel Europa gezien, maar er is geen land dat mij zo gefascineerd heeft als Italië. Italië is een begrip voor kwaliteit van het leven, blijdschap, schoonheid en genieten van het leven. Vandaar ook dat vrijwel al de door ons georganiseerde MTB vakanties daar plaats vinden. Graag wil ik ook bij u de vonk laten overspringen en de mooiste plekjes van Italië laten zien!

De doelstelling van Holland MTB Tours is dan ook door middel van Mountainbiken u kennis te laten maken met de prachtige natuur en cultuur.

Co-Partner Pieter Klaver: “Ik heb zelf al heel veel sporten beoefend, maar ik vind dat mountainbiken ten opzichte van anderen sporten vele voordelen heeft. Mountainbiken is bewegen in de natuur en buitenlucht, met een minimum aan belasting voor de gewrichten. Dit maakt mountainbiken een minder blessure gevoelige sport en geschikt voor bijna iedereen. Ik ben gediplomeerd Mountainbike instructeur niveau 3 en eigenaar van MTB-sportief. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven van Clinics en Trainingen.”