Wie zijn wij?

Holland MTB Tours is ontstaan door de passie voor mountainbiken en reizen.

In 2016 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige professionele reisorganisatie.
Voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals het garantiefonds, verplichte lidmaatschappen, en natuurlijk de juiste verzekeringen, zodat deelnemers, maar ook onze gidsen met een gerust hart op pad kunnen.
Ook bieden we reizen aan voor groepen, met of zonder begeleiding.
Verder kun je individueel of met een aantal mensen ook een mountainbike reis boeken waarbij dan door ons alles geregeld is, bij trektochten ook vaak het bagagevervoer. Hiervoor werken wij samen met gecertificeerde partners in Oostenrijk en Italië.
Deze vindt je terug bij reisbureau/zelf op gps.

De doelstelling van Holland MTB Tours is onze gasten in ongedwongen sfeer kennis te laten maken met prachtige natuur, cultuur en natuurlijk de mooiste Trails.

Even voorstellen:

Mijn naam is Adri Mostert en ik ben oprichter van Holland MTB Tours.

Ik ga graag op ontdekkingsreizen in het buitenland, natuur en avontuur zijn mijn kernwoorden. Dit wil ik graag delen! Mountainbikereizen in Italië, Duitsland en België zijn een gevolg hiervan. Ik heb heel Europa gezien, maar er is geen land dat mij zo gefascineerd heeft als Italië. Italië is een begrip voor kwaliteit van het leven, blijdschap, schoonheid en genieten van het leven. Vandaar ook dat vrijwel al de door ons georganiseerde MTB vakanties daar plaats vinden. Graag wil ik ook bij u de vonk laten overspringen en de mooiste plekjes van Italië laten zien!

Co-Partner Pieter Klaver: “Ik heb zelf al heel veel sporten beoefend, maar ik vind dat mountainbiken ten opzichte van anderen sporten vele voordelen heeft. Mountainbiken is bewegen in de natuur en buitenlucht, met een minimum aan belasting voor de gewrichten. Dit maakt mountainbiken een minder blessure gevoelige sport en geschikt voor bijna iedereen. Ik ben gediplomeerd Mountainbike instructeur niveau 3 en eigenaar van MTB-sportief. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geven van Clinics en Trainingen.”