Tochten en clinics

Wij bevinden ons in Zeeland, het is echter mogelijk om bij ons een tocht te boeken in geheel Nederland. U geeft aan in welk gebied / provincie u zou willen biken en wat uw wensen zijn. Hierbij kunt u denken aan routes alleen natuurgebied, of in combinatie met cultuur, bijvoorbeeld incl. musea. Alles is mogelijk.

Afhankelijk van het gebied zijn ook combinaties met andere buitensporten mogelijk zoals bijvoorbeeld kanoën en klimmen. Tochten worden begeleid door ervaren gidsen, deze mensen kennen het gebied wat u bezoekt erg goed en weten u de mooiste en meest interessante plekken te laten zien. De gidsen van Trail Venture begeleiden u op een ontdekkingstocht, een combinatie van sport, avontuur en plezier. Elke tocht wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Eenvoudige tochten, geschikt voor beginner en gezinnen tot cross-country met trails in verschillende moeilijkheidsgraden. Met Trail Venture is een unieke en onvergetelijke belevenis gegarandeerd!

Heeft u geen idee waar te biken, wij hebben altijd wel een voorstel. U geeft aan wat u leuk vindt en wij zullen daarop anticiperen en een voorstel doen.
Bijvoorbeeld:

  • Vanuit de vestingstad Naarden een rondje door het Goois Natuurpark. We ontmoeten schapen, Schotse hooglanders en als het meezit reeën.
  • Natuurpark Utrechtse Heuvelrug
  • Zuid Limburgs heuvellandschap
  • Zeeland
  • Drentse Heuvelrug,
  • Natuurpark de VeluweVoor onze vrienden / klanten  /volgers organiseren wij regelmatig een tocht, check de agenda!