We zijn blij, we mogen weer op reis, de koffers kunnen weer ingepakt worden en de bike gepoetst. We starten onze mountainbikereizen het weekend 13/14 juni nog in Nederland (drie landen weekend) en gaan de week daarna direct naar Italië voor een All Mountain week. Ook deze zomer hebben we meerdere weekeinden gepland, zoals de Harz, Vulkaan Eifel, Drielanden weekend en een Verrassings weekend in ? We hebben er zin in!! Tot snel!

1 Oktober en alweer het hele programma voor 2021 “on line”.
Al 12 verschillende bestemmingen voor een MTB weekend (10 op de agenda).
En 12 verschillende MTB vakanties, 8 verschillende bestemmingen, vooral Italië natuurlijk.

En we werken aan nog meer keuzemogelijkheden ook qua bestemmingen!
Check onze mountainbikereizen en geniet alvast!!!

We zijn erg blij met onze nieuwe fietstrailer, hopelijk gaan we deze vaak gebruiken met de tochten die we willen gaan organiseren

Dankzij de samenwerking met Europeesche verzekeringen kunnen wij nu ook een goede reisverzekering aanbieden, waarin mountainbiken is meeverzekerd.
Sluit je een doorlopende reisverzekering af via onze link krijg je €15,00 cash retour!
Voor meer info: https://hollandmtbtours.nl/reisverzekering/

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten.
Ook wij, onze gidsen, begeleiders en deelnemers worden hard geraakt!
Voorlopig zijn alle reizen tot 1 juni geannuleerd! Voor de reizen in juni wordt eind mei een besluit genomen. Het principe geld: de reis gaat door zolang er op het moment dat de reis plaatsvindt geen negatief reisadvies (code rood) geldt voor de bestemming. In geval van code oranje zullen we de locatie en de bereikbaarheid nauwkeurig bekijken. Wij volgen hierbij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Voorop staat de gezondheid van de deelnemers en begeleiders. Deelnemers krijgen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de reis bericht. Zijn wij genoodzaakt de reis te annuleren krijg je niet een Voucher, maar gewoon je geld terug!
Wil je zelf omboeken of zelfs annuleren, dat kan natuurlijk altijd, de annuleringsvoorwaarden van Holland MTB Tours zijn dan van toepassing. Of je annuleringsverzekering dit dekt hangt af van het type verzekering, check je voorwaarden.
Heb je vragen, stuur ze via de mail, bellen mag natuurlijk ook!

Nu bieden we ook reizen aan voor mensen die graag zelfstandig op pad willen.
Wij regelen de hotels en de routes, jullie gaan zelf op pad, met bagage. Overtollige bagage kun je achterlaten in het eerste hotel, waar je ook zult eindigen. Echt avontuur. Op dit moment twee reizen in Italië, in de Abruzzen en de Marché. Check bij de reizen op GPS.

Naar aanleiding van de jongste maatregelen m.b.t. heet Corona virus hebben wij besloten alle mountainbikereizen en overige activiteiten in maart, april en mei te annuleren. Alle deelnemers van de reizen ontvangen bericht via de mail. Wij wensen iedereen sterkte de komende periode en blijf gezond!

Er gebeurd weer veel bij Holland MTB Tours, we zijn druk met veel dingen. Één daarvan is dat we in samenwerking met psycholoog Pieter Schoneveld een mentale gezondheidsreis hebben ontwikkeld. Deze vind plaats op een overheerlijke locatie, in zuid Toscane, waar men het aan niets ontbreekt! Een dagdeel wordt er gefietst over super trails en een dagdeel cursus/bijeenkomst. Voor alle info hierover check de site van Pieter : http://pieterschoneveld.nl/ en van de gehele reis op onze mountainbikereizen pagina.