Hoe gaaf is dit, vanaf nu kunnen we ook reizen in Noorwegen aanbieden voor groepen vanaf 4 personen.
Dit doen we in samenwerking met Audun Lutnaes, deze kent zijn gebied als geen ander en is gecertificeerd NMIG mountainbike gids.

Check de foto’s: https://1drv.ms/u/s!AoPJEPRt29ry1R6I_p34hP4iDX85?e=W0mV06

Alle info te vinden bij de groepsreizen.

Blij met de nieuwe bus!

In samenwerking met Inge Privé, vitaliteitscoach, kunnen wij het volgende aanbieden:
GRATIS WEBINAR SPORT & VOEDING
via Teams op donderdag 27 januari 2022 van 20.00 tot 20.45 uur
Een interessante en zeer leerzame online training voor iedereen met een sportieve en actieve levensstijl. In 45 minuten krijg je o.a. antwoord op:

 • Hoe en waarom kan voeding bijdragen aan mijn fitheid, energie en sportprestaties?
 • Wat maakt sportvoeding uniek?
 • Wel/geen supplementen?
 • Welke voeding helpt bij herstel na een tour?

Presentatie door: Inge Privéimage.png
Inge heeft een gedeelde passie; mountainbiken! Daarnaast een super fitte mama van 3 kinderen en in de afgelopen 2 jaar door aanpassing en aanvulling van voeding veel energie erbij gekregen. Haar intrinsieke motivatie is dan ook groot en heeft al veel mensen geholpen met hun voeding en levensstijl. Aan de hand van een boeiende presentatie zal ze meer vertellen over het belang van de juiste voeding voor mensen met een actieve levensstijl.

Aanmelden kan via:  info@Hollandmtbtours.nl Link om webinar bij te wonen volgt uiterlijk woensdag 26 januari. 
Tot de 27e? 

Wat is er nu leuker dan de wereld verkennen? Wereldreizigers weten natuurlijk al lang dat reizen gelukkig maakt. Maar voor degene die nog niet helemaal overtuigd is, het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die geld uitgeven aan ervaringen over het algemeen gelukkiger zijn. Ervaringen leveren namelijk nieuwe herinneringen op die het geluksgevoel langer vasthouden. Een aantal redenen waarom reizen je een gelukkig mens maakt:

 • Reizen geeft je ultieme vrijheid, iedereen is altijd maar druk druk druk. Hoe heerlijk is het dan dat op vakantie behalve heerlijk biken, even helemaal niks moet. Op vakantie ben je zo vrij als een vogel. Geen haast of stress.
 • Reizen vergroot je sociale netwerk, tijdens je reis ontmoet je mensen. Eén ding heb je standaard al met andere reizigers gemeen, je liefde voor het mountainbiken! Reizen verbindt en brengt mensen samen.
 • Bijzondere ervaringen maken gelukkig, reizen begint al met de voorpret, daarna beleef je de reis en het allerleukste is de herinnering die in de loop van de tijd vaak alleen maar mooier wordt. Door deze ervaringen komt de dopamine, stofje in je hersenen dat ervoor zorgt dat je een tevreden en gelukkig gevoel hebt, steeds weer even terug.
 • Reizen maakt je zelfverzekerder, reizen is fantastisch, maar soms kom je ook voor uitdagingen te staan. Bijvoorbeeld obstakels die je nooit eerder bent tegen gekomen, spannende trails die je rijdt, het aantal hoogtemeters / kilometers die je maakt of zelfs een vervelende ervaring, zoals ziekworden tijdens je reis. Je leert er altijd van en links- of rechtsom. What doesn’t kill you makes you stronger en met dat zelfverzekerde gevoel kun jij weer de hele wereld aan.

  Heb je zin om alvast na te denken over jouw volgende reis? Bekijk dan eens Mountainbike reizen | Holland MTB Tours
  Tot ziens!

Reisprogramma 2022 is weer compleet.

Een fantastische nieuwe reis, de drielanden hutten tocht door Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Fietsen hoog in de bergen, echt geweldig. Deze reis wordt uitgevoerd door onze gids / reisleider Ron Bloksma.

Verder in oktober een super weekend in het Westerwald waar je, als je van pittige afdalingen houdt echt aan je trekken komt.

Ook eind oktober de Via del Sale, starten in Limone (Piemont) en eindigen aan de bloemenrivièra in Alassio, geweldig.

Natuurlijk door het gehele jaar leuke weekenden, startend in maart met de Vulkaan Eifel en prachtige vakanties, waarvan de trektochten door Italië en de Heli / Gletsjer weeken in Cervinia wel t summum zijn.

We zien jullie graag op één van onze reizen!

Vanaf 1 augustus 2021 hanteren wij het volgende: Zorg dat je in het bezit bent van een Coronabewijs. Alleen in het geval dat er geen toegang tot het land is met het Corona / vaccinatiebewijs, een verplichte quarantaine bij in-reis of code rood annuleren wij de reis.

Uiteraard kan het land van de bestemming een vaccinatie vereisen zoals dat ook voor andere vaccinaties nu al het geval is.
Indien de reiziger alsnog niet de verplichte vaccinatie heeft, komen de gevolgen voor rekening van de reiziger.

We mogen weer, meeste landen weer op geel en voor ons de belangrijksten, Italië en Duitsland ook.

We gaan gelijk weer los meet Heli-bike weken in Cervinia, en deze zomer wat weekenden in Duitsland!
Super blij!!

Deze Giant Trance E-Pro is natuurlijk ook geleverd door
Van der Linde Almere

Dinsdag 23 Februari: De Corona maatregelen zijn opnieuw verlengd, voor ons betekend dat dat wij tot zeker 15 maart geen groepsactiviteiten voor volwassenen kunnen uitvoeren. Dus geen tochten!

Woensdag 19 mei: De maatregelen zijn verruimd, vanaf vandaag kunnen wij weer activiteiten met groepen uitvoeren :).
De vooruitzichten voor de buitenland reizen zijn ook goed. We hopen en verwachten vanaf juli zeker weer naar Italië te kunnen en als het meezit in juni naar de Eifel en de Harz in Duitsland. De deelnemers krijgen natuurlijk tijdig bericht.

Finale Ligure kent iedereen, het Enduro paradijs aan de bloemen rivièra.
Alassio ligt slecht een klein eindje daar vandaan en zeker zo mooi. De locals hebben daar prachtige trails aangelegd en onderhouden deze ook, dat en de altijd heerlijke temperatuur maken dat je daar altijd prima kunt biken, juli en augustus uitgezonderd omdat het dan waarschijnlijk te warm is.
Onze partner Davide Merlo heeft daar samen met de locals een mooi programma opgezet, en niet alleen uitsluitend voor de Enduro bikers, maar ook weet hij de mooiste trails te vinden voor de All-Mountain / Trail bikers. Ondanks gebruik van shuttles is een goede conditie wel vereist, de klimmetjes zijn vaak erg pittig!
Een E-MTB is wel heel erg fijn om maximaal van de trails te kunnen genieten. (zijn daar ook te huur).
Meer info check: https://hollandmtbtours.nl/portfolio-item/blue-biking-adventure-alassio-ligure/