All mountain / trail Cervinia incl. helibike


Let op!Deze reis wordt vanaf 8 maart 2024 aangeboden door Trail Venture
Datum:zie Trail Venture | Agenda
Locatie:Cervinia/Aosta, Italië
Niveau:Conditioneel 3
Technisch 3

 Cervinia – Aosta Trails 6 daagse Mountainbike vakantie 4 dagen Biken in het prachtige berggebied van Aosta Italië.

Mountainbiken op hoog niveau, letterlijk dan, want als je van trails rijden hoog in de Alpen houdt dan is dit jouw reis.
De hele dag biken over de mooiste natural trails van dit mountainbikeparadijs. De shuttle brengt je eerst op hoogte, zodat je sneller en langer geniet van het spectaculaire panorama, zelf fiets je tussen de 600 en 1600 hm per dag. Onder leiding van een locale Italiaanse en Nederlandse gids biken tussen de hoogste toppen in het gebied van Cervinia. Tussen Monte Rosa en Mont Blanc komt je op hoogtes van rond de 3000 meter! Alle tochten zijn georiënteerd op het boven in de bergen rijden en afdalen. We nemen niet de aller zwaarste trails, maar zoeken wel de grenzen, gemiddeld niveau van de groep is bepalend. ENJOY is the word!!

De reis is inclusief een echt ongelofelijke en onvergetelijke belevenis: “HELI-Bike”. Vanuit het Zwitserse Zermatt vliegt de Heli langs de Matterhorn en brengt ons naar een bergtop van waar je door onze gids naar beneden worden geleidt, een geweldige ervaring, puur kicken! Eventueel kan er ter plaatse een verlengde vlucht worden geboekt waarbij de heli rond het topje van de Matterhorn vliegt op zo’n 4500m.

Ook het biken van de Gletsjer op 3500 m ontbreekt niet!

Tijdens het biken boven in de bergen ga je je zeker afvragen of dit misschien “het paradijs” is! De schoonheid van de natuur is overweldigend!

We verblijven in een prachtig hotel.

Programma:

  • Dag 1: aankomst, in de namiddag, 19.00uur briefing en kennismaken, diner om 19.45uur.
  • Dag 2: met de bus en aanhanger op pad, afwachten wat de gids voor ons in petto heeft. Waarschijnlijk gaan we ook gebruik maken van liften. Daarna heerlijk biken over de trails!
  • Dag 3: zelfde als dag 2, met weer andere trails
  • Dag 4: In de ochtend Gletsjerride, daarna de heli-bike verder met de shuttle!  (weersomstandigheden kunnen het nodig maken de Heli-Bike op één van de andere dagen te organiseren).
  • Dag 5: Onze gids weet je weer van nieuwe trails te laten genieten.
  • Dag 6:na het ontbijt is het afscheid nemen en gaan we met een schat aan ervaringen weer naar huis.

Overige informatie:

  • Waar moet je over beschikken: Bij voorkeur een Fully, minimaal 120 veerweg, met dropper, redelijke techniek en goede conditie.
  • Bescherming verplicht! (helm, knie en elleboog).
  • Voor foto’s check: https://1drv.ms/u/s!AoPJEPRt29ryykGUPcUlOCYrMSMv?e=oBME7B

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.