All mountain week Aosta


Let op!Deze reis wordt vanaf 8 maart 2024 aangeboden door Trail Venture
Datum:zie Trail Venture | Agenda
Locatie:Aosta dal, Italië
Niveau:Conditioneel 3
Technisch 3

7 Daagse (5 bike dagen) genieten in het prachtige berggebied van Aosta, onder leiding van een locale Italiaanse gids ( Engels sprekend)

Mountainbiken op hoog niveau, letterlijk dan, want als je van trails rijden hoog in de Alpen houdt dan is dit jouw reis.
De hele dag biken over de mooiste natural trails van dit mountainbikeparadijs. Je moet zelf echt wel de nodige kilometers en hoogtemeters trappen, maar de shuttle brengt je eerst op hoogte, zodat je sneller en langer geniet van het spectaculaire panorama. Zelf te fietsen hoogtemeters, variëren van 600 tot 1600, in overleg kan alles aangepast worden!

We rijden trails in het Aosta dal, omgeving Cervinia, Chamois. Maar onze gids heeft ook nog veel andere schitterende trails in petto, zoals: Gran Paradiso Cogne, of Champoluc valley. De gids zal telkens met de groep overleggen en zoveel mogelijk rekening houden met jullie wensen. In deze reis zijn ook E-MTB’s welkom! ( er is ook een mogelijkheid deze te huren voor deze dagen, vraag naar de mogelijkheden!)

Overige informatie:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.