All mountain / trail of Enduro Cervinia incl. helibike


Let op!Deze reis wordt vanaf 8 maart 2024 aangeboden door Trail Venture
Datum:zie Trail Venture | Agenda
Locatie:Cervinia/Aosta, Italië
Niveau:Conditioneel 3
Technisch 3

 Cervinia – Aosta Trails 6 daagse Mountainbike vakantie 4 dagen Biken in het prachtige berggebied van Aosta Italië.

Mountainbiken op hoog niveau, letterlijk dan, want als je van trails rijden hoog in de Alpen houdt dan is dit jouw reis.
De hele dag biken over de mooiste trails van dit mountainbikeparadijs. Only down, je hoeft zelf vrijwel niets omhoog te fietsen, liften en of shuttle brengen je eerst op hoogte, zodat je sneller en langer geniet van het spectaculaire panorama en de lange afdalingen. Of je wilt ook zelf hoogtemeters maken, kan ook, in dat geval brengt de shuttle en/of lift je eerst op hoogte. Onder leiding van een locale Italiaanse gids (Engels sprekend) biken van de hoogste toppen in het gebied van Cervinia. Tussen Monte Rosa en Mont Blanc komt je op hoogtes van rond de 3000 meter! Alle tochten zijn georiënteerd op het boven in de bergen rijden en afdalen. We nemen niet de allerzwaarste trails, maar zorgen dat het voor een ieder leuk blijft, de trails worden bepaald naar het gemiddeld niveau van de groep! ENJOY is the word!!

Ook is deze reis als Enduro week te boeken, Only Down! we nemen dan de wat pittiger afdalingen! Goede Techniekbeheersing en protectie zijn vereist. Meerprijs p.p. €80,00

De reis is inclusief een echt ongelofelijke en onvergetelijke belevenis: “HELI-Bike”. Vanuit het Zwitserse Zermatt viegt de Heli langs de Matterhorn en brengt ons naar een bergtop van waar je door onze gids naar beneden worden geleidt, een geweldige ervaring, puur kicken !!

Ook het biken van de Gletsjer op 3500 m ontbreekt niet!

De overige dagen wordt er gebruik gemaakt van de talloze liften die het dal kent, en / of een shuttle.
Tijdens het biken boven in de bergen ga je je zeker afvragen of dit misschien “het paradijs” is! De schoonheid van de natuur is overweldigend!

We verblijven in Torgnon, in een prachtig hotel met spa.

Overige informatie:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.